top of page

Mijn verhaal 

De microbe voor ijsjes maken kreeg me al vroeg te pakken op onze jaarlijkse reizen naar Italië. Door mijn jarenlange passie voor koken en het bakken van taarten en andere dessertjes, waagde ik me op een dag aan het maken van icepops. Met de heerlijkste vruchten zoals aardbeien, frambozen, sinaasappels, mango’s en meer, ging ik aan de slag en resulteerde dit op een dag in onze “ijsjuweeltjes.”

Leven met wat de natuur ons geeft in zijn puurste vorm en met de eigen levenswijze van ons gezin in het achterhoofd, moeten ook onze icepops puur natuur zijn. Alles is dus zonder kleur- smaakstoffen en bewaarmiddelen!

De vruchten worden stuk voor stuk door ons met de hand geschild, geperst, verwerkt en met de nodige kruiden zoals gember, munt,... bereid tot het juiste recept voor elk ijsje.

 

Hierdoor zijn onze icepops zo puur, boordevol smaak en verrassen ze iedereen. Ook de volwassenen kunnen we bekoren met onze poptails, als het ware echte cocktails op een stokje, zoals Mojito, Aardbei - Caipirinha of Pink Negroni.
Inderdaad, icepops waaraan een vleugje alcohol werd toegevoegd!

Onze warme desserten die we naast de icepops serveren in onze foodtruck, komen uit alle hoeken van de wereld. Ze worden ter plaatse vers gebakken en krijgen elk een eigen touch!

Uiteraard serveren wij al onze desserten in bio-afbreekbare schoteltjes en onze icepops zonder verpakking.

Liesbeth 

Ice Jewels & Daydreams

icejewels 2.jpeg
bottom of page